Disclaimer

Deze (web)site is eigendom van de CLiNiC Petfood, een handelsnaam van Fecan BV, en is met uiterste zorg gemaakt. De informatie op deze site bevat uitsluitend algemene informatie en is geen advies aan u. De informatie is afkomstig van bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kunnen wij niet instaan.

Nederlands recht:
Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze site is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen en voor bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. Bij een woonplaats of vestigingsplaats in het buitenland kunnen andere regels gelden.

Werking website:
Fecan BV kan niet garanderen dat deze website foutloos en ononderbroken functioneert. Wel doen wij daarvoor ons uiterste best. Als de site tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als u daardoor schade lijdt.

Productinformatie op de site:
Bij de productinformatie op deze site zijn we uitgegaan van de bij ons bekende informatie over de samenstelling en inhoud van de getoonde producten. Alle productinformatie op deze site alsmede inhoudsmaten en voedingsadviezen zijn indicatief en kunnen wijzigen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Cookies:
Fecan BV maakt gebruik van cookies en web statistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik van haar website door de verschillende bezoekers. Met die informatie kan Fecan BV haar website verbeteren en beter laten aansluiten op uw behoeften.

Gebruik van informatie:
Alle informatie op deze website (waaronder de vormgeving, huisstijl en logo’s) is eigendom van de Fecan BV. U mag de informatie op onze website voor privédoelen gebruiken, onder voorwaarde dat u vermeldt dat u de informatie heeft gevonden op de website van de Fecan BV en dat u de informatie ongewijzigd laat. Als u de informatie op deze site wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, moet u daarvoor eerst toestemming aan ons vragen. .