Leveren en bezorgen

Levertijd
Als je een bestelling op een werkdag voor 12.00 uur plaatst dan wordt je pakket binnen 1-3 dagen bezorgd.

Verzendkosten
In de aankoopwaarde van de bestelling zit geen verzendkosten verrekend . Als de bestelwaarde lager dan € 35,- is, dan brengen wij € 3,95 porto in rekening.

Fout artikel bezorgd
Als je ons een e-mail stuurt naar info@clinicpetfood.nl met het ordernummer en een beschrijving van het verkeerde artikel dan zullen we ervoor zorgen dat het juiste artikel alsnog zo snel mogelijk wordt opgestuurd.

Bezorging incompleet
Het kan gebeuren dat verschillende artikelen van één bestelling niet op dezelfde dag geleverd worden, doordat misschien niet alle producten direct leverbaar waren. Controleer eerst goed of je alle pakketten die op de verzend-bevestiging staan geschreven ook werkelijk ontvangen hebt. Als blijkt dat informatie op je pakbon niet overeenkomt met de levering stuur dan meteen een e-mail naar info@clinicpetfood.nl met je ordernummer en de ontbrekende producten. We sturen je dan zo snel mogelijk de informatie over de verwachte levertijd van de ontbrekende producten.
Ook kan het zijn dat het artikel niet op voorraad is. Je bestelling heeft dan waarschijnlijk onze voorraad gekruist. Wij proberen de voorraad zo actueel mogelijk te houden, maar soms kan het zijn dat iemand je net voor is geweest. Het artikel wordt zodra het binnen is gelijk naar je verstuurd.