Retouren en garantie

Retouren
Je kan bij CLiNiC Petfood altijd binnen 14 dagen je bestelling terugsturen. Stuur wel retourformulier mee zodat wij snel kunnen overgaan tot het terugbetalen van het aankoopbedrag. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat CLiNiC Petfood niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Tijdens de bedenktijd zal de je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een winkel zou mogen doen.  Is het artikel niet compleet terug gestuurt (onderdelen missen, geen kaartjes, beschadigde artikelen door gebruik) kunnen wij helaas niet het volledige bedrag retourneren. Is de verzegeling van artikelen verbroken kunnen wij de retour helaas niet accepteren.

Terugbetaling aankoopbedrag
Als u artikelen besluit te retourneren dan ontvangt u van ons het aankoopbedrag, uiterlijk binnen 14 dagen op uw bankrekening.

Retouradres
Indien u een product of bestelling wilt retourneren, kunt u dit naar het onderstaande adres verzenden:
Cornelissen Logistics BV
Hogelandseweg 41
6545 AC Nijmegen
T: 020-4161828

Klachten
De medewerkers van CLiNiC Petfood doen het maximale om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch gaat er, net als bij elk bedrijf, wel eens iets mis. Mocht dat in jouw geval zijn gebeurt dan kun je telefonisch 020- 416 18 28 of per mail info@clinicpetfood.nl contact met ons opnemen.

Garantie
De wettelijke garantie van toepassing is. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor meer informatie omtrent wettelijke garantie verwijzen wij je door naar de site www.rijksoverheid.nl.